podjetje: inovacija v zraku

Falmec se je razvila iz majhne proizvodne družbe, da vodilna sila tako v nacionalnem in mednarodnem trgu, bo pridobila bogate izkušnje pri oblikovanju in proizvodnji kuhinjskih nap. Vrhunske raziskave, fleksibilnost v proizvodnji, razvoj novih tehnologij in izvirni ustvarjalnosti subvencioniranju FALMEC zbirke z močno dodano vrednost v smislu inovacij vrednosti, in popolnoma edinstveno mešanico oblikovanje in rezanje tehnologije rob, ko je dosegel najvišjo raven italijanske odličnosti svet.

lepotne novitete za vašo kuhinjo

tehnologija in dizajn
podjetje: Inovacije. Uspešnost. Energetska učinkovitost. Enostavnost namestitve. Oblikovanje.

To so ključni koncepti vseh projektov FALMEC. So rezultat stalnih raziskav, ki upošteva estetiko, materialov in tehnologij, kot en sam red določa, da se doseže popolno sinergijo. FALMEC izdelki Zadovoljite vsak smisel: vonj, za učinkovitost sesanja; pogled in dotik, zahvaljujoč prefinjeno oblikovanje in kakovost materialov; sluha, za njihovo izjemno tiho delovanje.

izdelano v Italiji
izdelano v Italiji

Od začetne zasnove do končnega izdelka, vse stvaritve FALMEC je dosegamo skozi proces večstopenjskem To je v celoti potekal na licu mesta na sedežu družbe, ki se nahaja v bližini Benetk. Naši izdelki nudijo popolno jamstvo za kakovost pri načrtovanju, materialov in gradnje, v najboljšem italijanske izdelave tradicijo.

izberi jeklo
nerjavno jeklo AISI 304

FALMEC izbere in uporablja AISI 304 nerjavno jeklo, zlitine, ki vsebuje 18% kroma in 8% niklja. Higiensko, enostaven za čiščenje, zelo odporna proti koroziji, kar je razvidno iz testov soli spray, 304 je daleč najboljši material za izdelavo kuhinjskih nap.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC SPA
Via dell'artigianato, 42 - 31029 Vittorio Veneto TV - Italia.
Fax 0438 501531 - P.Iva 02344900267 - Reg. Imprese e Cod. Fiscale TV02344900267 - Cap. Soc. € 416.000,00